Ny friskvårdssatsning till hösten

När Hälsokampen var över i höstas önskade många anställda någon slags fortsättning. Till hösten kommer den! Du får chansen att prova på en rad olika aktiviteter och kanske hittar du något som passar dig.

Varför inte testa på ett par pass med bodybalance?

Höstens friskvårdssatsning för kommunanställda startar den 4 september och tar slut den 28 oktober. Under tiden har du chansen att prova på bland annat bodybalance, kettlebell, zumba, pilates och massor med andra spännande och skojiga aktiviteter. Allt är förstås gratis för dig.

För att alla ska kunna vara med så kan du testa friskvård tre olika dagar och tider:

Tisdagar 06.30-08.00
Torsdagar 15.00-17.00
Söndagar 10.00-12.00

Aktiviteterna har ledare och genomförs i huvudsak i Aspen och Korpens lokaler. Friskvårdsaktiviteterna ska självklart genomföras om verksamheten så tillåter och i samråd med närmaste chef.

Vi återkommer med mer detaljerad information i augusti så var beredd på det. Du kan ju redan under sommaren börja förbereda dig med att trampa en extra sväng med cykeln eller att gå några solskenspromenader.

Har du mer allmänna frågor om detta redan nu så kan du kontakta Sofia Olakka på personalenheten via hennes e-post; sofia.ollakka@haparanda.se

Du kan exempelvis få hjälp med vilka övningar du kan göra i det funktionella gymet i Aspen.