Sociala medier

Haparanda stad ska finnas där folket finns. Därför hittar du oss på flera av de största sociala medierna.

I sociala medier är det lätt att snabbt föra ut nyheter och information eller tipsa om evenemang och händelser. Framförallt ger kommunens närvaro i sociala medier möjligheten att föra dialoger och svara på frågor från invånarna.

Facebook

Genom att följa Haparanda stad på Facebook får du nyheter, information och tips på vad som är på gång i kommunen. Du kan också ta del av bilder, videor och andra glimtar från kommunens alla hörn. Här kan du även lätt ställa frågor eller föra en dialog med kommunen och på så sätt vara med och påverka.

Instagram

På Haparanda stads officiella Instagramkonto @haparandastad visar varje vecka en ny medarbetare upp sig själv, sitt arbete och sin vardag.

På Instagram kan du också se nostalgibilder från Haparanda på ett konto som heter @haparandaib. Varje veckodag tittar vi i backspegeln och lägger ut en historisk bild från Haparandas stadsbildarkiv.

LinkedIn

Här finns nyheter och information om Haparanda stad som arbetsplats. Följ oss på LinkedIn för att få veta mer om Haparadas största arbetsgivare!