Buss, tåg och flyg

Den lokala kollektivtrafiken består av Ringlinjen. Länstrafiken Norrbotten samordnar kollektivtrafiken i resten av Norrbotten.

Buss

Länstrafiken Norrbotten ansvarar för regionbussar. Se busstidtabeller, biljettpriser och linjekartor på ltnbd.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du också läsa om hur du köper busskort.

Lokaltrafiken i Finland körs av NET-Matkat länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch NorthBuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. En del av turerna går via Torneå till Haparanda. Du hittar alla busstidtabell i hela Finland på Matkahuoltoslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hemsida.

Tåg

Närmaste tågförbindelse på svensk sida är Luleå och Boden. Se SJ:s tågtider och biljettpriser på sj.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Närmaste tågförbindelse på finsk sida är Torneå. Se VR:s tågtider och biljettpriser på vr.filänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Flyg

Luleå Airportlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger 13 mil väster om Haparanda. Du kan enkelt ta dig till Luleå Airport med Flygbilenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Närmaste flygplats på finska sidan gränsen är Kemi-Tornio flygplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Den ligger 20 kilometer längs E4 (E8) in i Finland.